Katy perry

Kép
Sztárok

Hát ez zseniális! Ezzel vigasztalja magát Katy Perry, mikor nem elégedett az alakjával

Ezt a módszert mi is szívesen kipróbálnánk!

Kép
Sztárok

Miért csinálja ezt Mariah Carey a mellével? És még 11 sztárdekoltázs, amely túllépi a jóízlés határait

Néha még a legkiválóbbak is képesek túlzásba esni.

Kép
Stílus

Színkavalkád a vörös szőnyegen: extrémebbnél extrémebb kreációk a londoni BRIT Awards díjátadón

Szerda este tartották Londonban a zenei díjátadót, ahol a sztárvilág színe-java megmutatta magát. Ezúttal színésznők helyett többnyire énekesnők, modellek és tévések vonultak a vörös szőnyegen, persze nem akármilyen ruhakölteményekben!

Kép
Szépség

Katy Perry sminkkollekcióját sellők ihlették

Az énekesnőre mindig számíthatunk, ha bulis sminkről, hajról vagy ruháról van szó.

Kép
Stílus

10 feledhetetlen ruha a Grammy-gálák történetéből

Vasárnap este rendezik a Grammy díjátadót, arra pedig mérget vehetünk, hogy a világsztárok ismét nagyon odateszik majd magukat, ha ruhaválasztásról van szó. Addig is nézzük meg, melyek voltak az utóbbi évek legemlékezetesebb szettjei!

Kép
Szépség

Vasaló, melír? Ugyan már! 15 híresség, aki természetes hajjal felismerhetetlen

Lupita Nyong'o, Alicia Keys büszke természetes fürtjeire, míg Scarlett Johansson, Kerry Washington vagy Katy Perry eredeti haja ki tudja, mikor tér vissza a vörös szőnyegre.

Kép
Szépség

Ilyen hajjal még garantáltan nem láttad Katy Perry-t!

Katy Perry mostanában többnyire fekete hajjal jelent meg a vörös szőnyegen, ami kifejezetten jól is állt az énekesnőnek. A hétvégén azonban drasztikusan megváltoztatta külsejét a világsztár!

Kép
Sztárok

Micsoda? Alig kezdetek járni, máris csendben szakított egymással a sztárpár

Kettőjük szerelméről már csak múlt időben beszélhetünk.

Kép
Sztárok

Exek csatája: Miranda Kerr végre megszólalt Orlando Bloom meztelenkedésével kapcsolatban

Hiába váltak külön az útjaik, Miranda Kerr nem tudta szó nélkül hagyni exférje viselkedését.

Kép
Sztárok

Wow! Katy Perry új száma lesz a riói olimpia himnusza - Hallgasd meg!

Két év után végre új számot adott ki Katy Perry!

Kép
Stílus

Fesztiváldívák: Ha buliról van szó, ezeknek a sztároknak a stílusát érdemes lemásolnod

Végre elindult a fesztiválszezon! Most éppen a VOLT-on pörög az élet, mi pedig összeszedtük, hogy a sztárvilágban kik számítanak igazi fesztiválarcoknak. És még stílusosak is! Neked ki a kedvenced?

Kép
Sztárok

Édes négyes? Miranda és Orlando új szerelmével a Coachellán - FOTÓK

Aki már megtapasztalta, hogy milyen hosszú évek, és egy csúnya szakítás után újra találkozni az exel, annak nem kell tovább taglalnunk, mennyire kínos lehet egy ilyen pillanat.

Kép
Sztárok

15 sokkoló fotó, ami bebizonyítja, hogy mennyit változott a világ 5 év alatt

Zajlik az élet! Főleg a sztárvilágban, ahol olyan gyorsan változnak a dolgok, hogy sokszor nem győzzük kapkodni a fejünket. Ám a következő képeket elnézve még mi is meglepődtünk - ennyire sok lenne 5 év?

Kép
Stílus

Kinek áll jobban? Két híresség ugyanabban a ruhában

Avagy, mikor itt a világvége. Előfordul, hogy két híresség ugyan abba a ruhába szeret bele, vagy férfiba, de ez most mellékes. És ha ez megtörténik, akkor az apokalipszis után fennmaradó generációnak fel kell tennie magában a kérdést – kinek állt jobban a szett? Csak egy győztes lehet!

Kép
Sztárok

Megdöbbentő! 20 sztár, akiről soha nem gondolnád, hogy egyidős

A kor senkinek sincs az arcára írva, ezt a mindennapokban is tapasztaljuk, ki pozitív, ki negatív értelemben. Vannak, akikkel kegyesen bánnak az évek, míg másoknak még a plasztikai sebész sem tud segíteni, de most mi is meglepődtünk. Nézd meg, kik születtek ugyan abban az évben a legnagyobb hírességek közül!

Kép
Szépség

A kedvenc szépségmárkád összeszűrte a levet Zoolanderrel

A film, amit nem lehetett kikerülni az elmúlt egy évben, és ami mellett tuti nem tudsz elmenni szó nélkül. Sokan nagyon várják a megjelenést – köztük mi is -, hiszen a szereplők körüli iszonyatos felhajtás mindenképp nagy izgalomra ad okot. A divatszakma elé görbe tükröt tartó Zoolander film folytatása idén, több mint 14 év után visszatér a mozikba. A film hivatalos szponzora pedig egyik kedvenc szépségmárkánk, a Kiehl’s.

Kép
Szépség

Frufruval és anélkül - Melyik áll jobban a sztároknak?

A frufru a hajszínváltás után a második, ami képes teljesen megváltoztatni a vonásaidat. Bár nem mindenkinek áll jól, de legalább egyszer érdemes kísérletezned vele, lehet, hogy meg fogsz lepődni annyira passzol majd hozzád. A drámai különbség a sztárok esetében is jól látható, szerinted frufruval vagy anélkül?

Kép
Sztárok

Irány a mozi - Íme a film, ami annyira borzalmas, hogy már jó

A film, amit nem lehetett kikerülni az elmúlt egy évben, és ami mellett tuti nem tudsz elmenni szó nélkül. Sokan nagyon várják a megjelenést - köztük mi is -, hiszen a szereplők körüli iszonyatos felhajtás mindenképp nagy izgalomra ad okot. Jöjjenek a Zoolander sztori részletei!

Kép
InStyle TV

Madonna: "Csak a szeretet változtatja meg a világot" - VIDEÓ

Madonna tegnap este Stockholmban adott koncertet. Mint ahogy azt a videóban is elmondja, sokat gondolozott azon, hogy a párizsi terrotámadás miatt lemondja-e az esti show-t, de végül arra a döntésre jutott, hogy nem teszi meg. Hogy miért, azt is elmondta.

Kép
Sztárok

Katy Perry, Kate Hudson, Olivier Rousteing - Sztárok reakciói a párizsi merénylet hírére

Az egész világ döbbenten áll a tegnap éjjeli párizsi merénylet híre előtt. Az interneten záporoznak a #prayforparis és a #jesuisparis feliratú Eiffel-tornyos képek. A hírességek sem mentek el szó nélkül a megrázó tragédia előtt. Íme a legmeghatóbb Twitter, Facebook és Instagram üzenetek tőlük.

Kép
Stílus

Büszkeség: Magyar napszemüvegért rajong Russell Brand

Russell Brand magyar napszemüveget választott. Az angol komikus, színész, tévés és rádiós személyiség, akit a magyar sajtó leginkább Katy Perry exférjeként szokott emlegetni, Londonban látta meg Napsvgar kreációit és azonnal vásárolt magának egy napszemüveget a márka Shades kollekciójából.

Kép
Stílus

Katy Perry a H&M arca

Katy Perry lesz a 2015-ös H&M holiday kampány arca. Katy egy globális televíziós és nyomtatott kampányban fog szerepelni, ami igazi H&M stílusban ünnepli a téli ünnepek örömét és a családi együttlétet. A kampány 2015 novemberében indul.

Kép
Sztárok

13 sztár, akiknek a hamburger a mindenük - FOTÓK

Olyan jó látni, hogy a sztárok sem diétáznak állandóan, és ha megkívánják, igenis megeszik a hamburgert vagy bármit, ami ugyan nem túl egészséges, mégis nagyon jól tud esni egy kimerítő munkanap vagy buli végén. Vegyünk példát most JLo-ról, Miranda Kerr-ről és a többiekről, és ne feledjük: mindent szabad, csak mértékkel!

Kép
Sztárok

Sztárok, akik regisztráltak a Tinderen

Talán nehéz elhinned, de van rá esély, hogy olyan nagymenő sztárokra akadj online párvadászat közben, mint Katy Perry vagy Leonardo DiCaprio.

Kép
Sztárok

Divat a nassolás Hollywoodban- Fotók

Legyünk őszinték, senki sem bírja egy egész életen át betartani a szigorú diétákat, olykor-olykor bizony lecsúszik egy szelet pizza, eseteg egy fánk vagy egy fagyi. Ezzel a sztárok sincsenek másképp, azonban láthatóan őket nem gyötri bűntudat egy-egy nassolás után, hiszen legtöbbjük büszkén meg is osztja a nagvilággal, ha épp "bűnbe esett". Fusd végig gyorsan az alábbi nassolós képeinket és biztosan elmúlik a bűntudatod!

Kép
Sztárok

Ilyen még nem volt: Madonna és a popvilág legnagyobb dívái egy klipben

A pop királynője, Madonna, aki ötvenen túl is elképesztő formában van, legújabb videoklipjével sokkolta az egész zenei -és divatvilágot. Ugyanis nemcsak a zenei élet legnagyobb dívái, de a világhírű divattervező, Alexander Wang is szerepel az új, 'Bitch I'm Madonna' című dalból készült videóban.

Előző oldal
Következő oldal